Училище

Дом на познание без тайни, творчество без ограничения, самостоятелност, отговорност и практика

Частно училище по дизайн Едно към Едно – Варненска школа. Това е официален сайт. В него ще откриете професионални учебни програми по дизайн: Графичен дизайн, Интериорен дизайн, Брандинг и Реклама. Съпътстващите ги приложни дейности и обучения. Така всеки желаещ може да открие своята лична професионална сфера по дизайн и специализация в целия спектър на нейното практикуване.

Едно към Едно е Регистрирана марка за Образование и Развойна дейност в Патентното ведомство за действие на територията на България от 2010 г.. А от средата на 2016 името Училище по дизайн стана запазена марка.

Целта на това частно училище във Варна – България е да подтикне оригиналността на всеки творчески ум да създаде автентичен интелектуален продукт. Да го развие. Да го внедри в икономиката на държавата. И така да стане неделима част от България и нашата обща история.

Предлагаме най-прогресивната форма на образование и социална интеграция, познати още от епохата на българското Възраждане. Вникване в стремежа на ученика, създаване на интерес и подтик към творчество за всеки личен гений и талант.

Това е нашето кредо.

Училище по дизайн

Ние насърчаваме развитието!

Дизайнът стимулира две важни неща – познанието и въображението. Именно те могат да подобрят икономическото развитие на всяка държава.

Надяваме се да Ви предложим лесно, удобно и логическо последователно обучение! Разчитаме на Вашите коментари и препоръки, за да продължаваме да се развиваме и да вървим напред.

Благодарим Ви!

Изберете професионалистите!

Обединихме историята с модерните технологии. Така изучавайки съвременен дизайн, ние се опитваме да внедрим обич към Родината, към ценните качества на българската националност.

С това искаме да допринесем за израстване на българския дух, да мотивираме нашите ученици към самостоятелност и творчество. Ние вярваме, че всеки носи в съзнанието си своя личен, но малцина го извеждат като водеща сила в живота си.

Точно това постигаме в частно Училище по дизайн Едно към Едно! Даваме знанията, с които да превземете живота чрез своята креативност!

Какво включва професионално образователния комплект за дизайнери по курсовете А – Графичен дизайн и Интериорен дизайн?

  • Чанта с цип, презрамка и дръжка за съхранение на 5 форматирани 50х35 см. дизайнерски картона.
  • Комплект 12 цветни молива и 24 цвята сухи пастела, подходящи за съответния картон.
  • 3 специални писеца с тънък връх, с връх като четка и със скосен връх. С тях може да се пише калиграфски, да се изчертават линиите на дизайнерски проекти и много други.
  • Флаш патем, на която да съхранявате целия материал по Вашата професионална образователна програма.

От какви други ПРЕДИМСТВА можете да се възползвате?

  • Професионална подготовка, за която получавате цялата теория, вплетена в практически часове. Тя е свързана с реални професионални упражнения, БЕЗ допълнителни лекции.
  • Ако заплатите таксата на избрания курс НАВЕДНЪЖ, получавате атрактивна ОТСТЪПКА от 12,5% от цялата цена на курса. Това не само ще намали крайната цена, но и ще гарантира оформянето на лично професионално портфолио.
  • В края на всеки курс получавате удостоверение в специална кутия „Образователен пакет”, която съдържа Изпитния протокол от края на обучението и клиентска карта за бъдеща отстъпка.

Изберете своята нова професия още СЕГА! Запишете се чрез контактната форма на сайта ни или се свърже с нас на телефон: +359 877 717 237.