Училище

Добре дошли в дома на знанието и креативността!

Ние сме училище по дизайн Едно към Едно и сме щастливи да Ви приветстваме в нашия сайт. В него ще откриете нашите творчески разработки, учебни програми както и брандинг и реклама.

Регистрирани сме като марка в Патентното ведомство за действие на територията на България.

Целта е да вдъхновим всеки, който иска да развие и обогати знанията си. Да предложим най-прогресивната форма на образование и социална интеграция, познати още от епохата на българското Възраждане.

Училище по дизайн

Ние насърчаваме развитието!

Дизайнът стимулира две важни неща – познанието и въображението. Именно те могат да подобрят икономическото развитие на всяка държава.

Надяваме се да Ви предложим лесно, удобно и логическо последователно обучение! Разчитаме на Вашите коментари и препоръки, за да продължаваме да се развиваме и да вървим напред.

Благодарим Ви!

Изберете професионалистите!

Обединихме познатото старо с модерните технологии. Така изучавайки съвременен дизайн, ние се опитваме да внедрим обич към Родината, към ценните качества на българската националност.

С това искаме да допринесем за израстване на българския дух, да мотивираме нашите ученици за повече самостоятелност и творчество. Ние вярваме, че всеки носи в съзнанието си много гениалност, но малцина я извеждат като водеща сила в живота си.

Точно това се опитваме да постигнем ние от училище Едно към Едно! Да Ви дадем знанията, с които да превземете живота със своята креативност!

Какво включва професионално образователния комплект за дизайнери?

  • Чанта с цип, презрамка и дръжка за съхранение на 5 форматирани 50х35 см. дизайнерски картона.
  • Комплект 12 цветни молива и 24 цвята сухи пастела, подходящи за съответния картон.
  • 3 специални писеца с тънък връх, с връх като четка и със скосен връх. С тях може да се пише калиграфски, да се изчертават линиите на дизайнерски проекти и много други.
  • Флаш патем, на която да съхранявате целия материал по Вашата професионална образователна програма.

От какви други ПРЕДИМСТВА можете да се възползвате?

  • Професионална подготовка, за която получавате цялата теория, вплетена в практически часове. Тя е свързана с реални професионални упражнения, БЕЗ допълнителни лекции.
  • Ако заплатите таксата на избрания курс НАВЕДНЪЖ, получавате атрактивна ОТСТЪПКА от 12,5% от цялата цена на курса. Това не само ще намали крайната цена, но и ще гарантира оформянето на лично професионално портфолио.
  • В края на всеки курс получавате удостоверение в специална кутия „Образователен пакет”, която съдържа Изпитния протокол от края на обучението и клиентска карта за бъдеща отстъпка.

Изберете своята нова професия още СЕГА! Запишете се чрез контактната форма на сайта ни или се свърже с нас на телефон: +359 877 717 237.