Училище

Добре дошли в дома на знанието и креативността!

Ние сме училище по дизайн Едно към Едно и сме щастливи да Ви приветстваме в нашия сайт. В него ще откриете нашите творчески разработки, учебни програми и още много интересна информация.

Едно към Едно ЕООД е фирма, която се занимава с образование и развитие. Регистрирани сме като марка в Патентното ведомство за действие на територията на България.

Целта е да вдъхновим всеки, който иска да развие и обогати знанията си. Да предложим най-прогресивната форма на образование и социална интеграция, познати още от епохата на българското Възраждане.

Училище по дизайн

Ние насърчаваме развитието!

Дизайнът стимулира две важни неща – познанието и въображението. Именно те могат да подобрят икономическото развитие на всяка държава.

Надяваме се да Ви предложим лесно, удобно и логическо последователно обучение! Разчитаме на Вашите коментари и препоръки, за да продължаваме да се развиваме и да вървим напред.

Благодарим Ви!

Изберете професионалистите!

Обединихме познатото старо с модерните технологии. Така изучавайки съвременен дизайн, ние се опитваме да внедрим обич към Родината, към ценните качества на българската националност.

С това искаме да допринесем за израстване на българския дух, да мотивираме нашите ученици за повече самостоятелност и творчество. Ние вярваме, че всеки носи в съзнанието си много гениалност, но малцина я извеждат като водеща сила в живота си.

Точно това се опитваме да постигнем ние от училище Едно към Едно! Да Ви дадем знанията, с които да превземете живота със своята креативност!