Спечели, докато помагаш

Възложете на нашите курсисти! Напълно безплатно.
Те ще предложат проект за Вас срещу Вашата оценка.
СПЕЧЕЛИ, ДОКАТО ПОМАГАШ

Имате нужда от създаването на нови рекламни материали, изграждане на цялостен брандинг . Нашите курсисти ще се погрижат за Вашия бранд!

Нашият оригинален проект: „Спечели, докато помагаш!” Ви дава възможност да визуализирате идеите си напълно безплатно като възложите проект на нашите курсисти и оцените работата им след завършване.

Започнахме инициативата още през 2006 година. Тук нашите курсисти могат да Ви помогнат! Те ще работят по зададени от Вас критерии, докато развиват своите знания и креативност. Изпълнените от тях задачи ще бъдат одобрени от ВАС и ще ги получите напълно БЕЗПЛАТНО.

Така давате шанс.

Нека Ви дадем пример:

Имате идеи за представянето на своя бизнес и реклама, искате да направите проби, които няма да костват средства. Записвате своите виждания, изисквания и условия. Курсистите по “Графичен дизайн, Брандинг и Реклама” изпълняват условията по Вашите идеи.

Имате идеи за обзавеждането на дома си или се нуждаете от различна гледна точка? Нашите курсисти от „Интериорен и архитектурен дизайн” ще Ви помогнат като визуализират всичките Ви идеи и виждания. Те ще обединят Вашата представа за стил с тяхната креативност и ще изготвят интериорен или архитектурен проект.

И всичко това ще е напълно БЕЗПЛАТНО за Вас.

Достатъчно е да предоставите Вашите условия за реклама. Или размери, работна скица или снимков материал на помещението, което искате да обзаведете. Да запишете Вашите изисквания.

Не е трудно, нали?

Това, което ще получите е цялостна визия на Вашите идеи, а ние – вдъхновение и опит! Възползвайте се още СЕГА от уменията на курсистите на училище Едно към Едно и нека спечелим заедно!

Натиснете бутона “Одобри и спечели“, попълнете кратката форма за връзка и ние ще се свържем с Вас!

Към кого е насочен проекта
“Спечели, докато помагаш”?
Спечели, докато помагаш
  • Фирми собствениците на малък бизнес – семейни фирми, къщи за гости, ресторанти, хотели.
  • Фирми за търговия и услуги.
  • Фирми за изработка на мебели – кухни, секции, детски стаи, спални.
  • Фирми за обзавеждане на баня и продажба на фаянс и теракота.
  • Малки производствени предприятия.
  • Всяка фирма, която не разполага със собствен рекламен отдел.
  • Фирмите, които имат рекламен отдел, но търсят нови оригинални идеи, кито да използват в своите рекламни кампании и акции.
  • Всяка фирма, която иска да помогне на нашите курсисти да се развият като им даде реални рекламни задачи за изпълнение. Тя ще може да използва собствени критерии при одобряването на крайните резултати. Срещу това ще получи напълно БЕЗПЛАТНО всички разработки и резултати на курсистите.