Спечели, докато помагаш

Визуализирайте идеите си с училище Едно към Едно и нашите курсисти!
СПЕЧЕЛИ, ДОКАТО ПОМАГАШ

Имате нужда от създаването на нови рекламни материали, изграждане на цялостен брандинг или искате да освежите обзавеждането на дома си, то нашите курсисти ще се погрижат за Вашия бизнес!

Щастливи сме да Ви представим нашия оригинален проект: „Спечели, докато помагаш!”. Започнахме инициативата още през 2006 година с помощта на нашите курсисти.

Тук нашите курсисти могат да Ви помогнат! Те ще работят по зададени от Вас критерии, докато развиват своите знания и креативност. Изпълнените от тях задачи ще бъдат одобрени от ВАС и ще ги получите напълно БЕЗПЛАТНО.]

Нека Ви дадем пример:

Имате идеи за обзавеждането на дома си или се нуждаете от различна гледна точка? Нашите курсисти от „Интериорен и архитектурен дизайн” ще Ви помогнат като визуализират всичките Ви идеи и виждания. Те ще обединят Вашата представа за стил с тяхната креативност и ще изготвят интериорен или архитектурен проект.

И всичко това ще е напълно БЕЗПЛАТНО за Вас.

Достатъчно е да предоставите Вашите размери, работна скица или снимков материал на помещението, което искате да обзаведете.

Не е трудно, нали?

Това, което ще получите е цялостна визия на Вашите идеи, а ние – вдъхновение и опит! Възползвайте се още СЕГА от уменията на курсистите на училище Едно към Едно и нека спечелим заедно!

Натиснете бутона “Одобри и спечели“, попълнете кратката форма за връзка и ние ще се свържем с Вас!

Към кого е насочен проекта
“Спечели, докато помагаш”?
Спечели, докато помагаш
  • Фирми за изработка на мебели – кухни, секции, детски стаи, спални.
  • Фирми за обзавеждане на баня и продажба на фаянс и теракота.
  • Собствениците на малък бизнес – семейни фирми, къщи за гости, ресторанти, хотели, малки производствени предприятия и други.
  • Всяка фирма, която не разполага със собствен рекламен отдел.
  • Фирмите, които имат рекламен отдел, но търсят нови оригинални идеи, кито да използват в своите рекламни кампании и акции.
  • Всяка фирма, която иска да помогне на нашите курсисти да се развият като им даде реални рекламни задачи за изпълнение. Тя ще може да използва собствени критерии при одобряването на крайните резултати. Срещу това ще получи напълно БЕЗПЛАТНО всички разработки и резултати на курсистите.