19th Ave New York, NY 95822, USA

Нашите предимства

Разкрийте творческите си заложби през НОВ метод на обучение. Нашата цел е да  реализирате таланта си с оригиналност и професионализъм.

Открийте правилния път към знанията с училище Едно към Едно

Интересувате се от Графичен и Интериорен дизайн, Брандинг или Предпечатна подготовка? Имате собствен бизнес или сте човек, който иска да реализира всичките си идеи?

Няма значение дали сте млад човек, който търси своя път в живота или професионалист, който иска да разшири своя кръгозор и да усъвършенства своите умения.

Ние от училище Едно към Едно сме готови да Ви помогнем да обогатите професионалните си познания. Нашите образователни програми са специално разработени за ВАС! Те съдържат комплекс от знания, които ще развият начина Ви на мислене и ще насочат как да реализирате Вашата креативност.

При изготвяне на програмите обърнахме внимание на развитието на пазара на труда и най-новите тенденции в дизайна и технологиите. Така успяхме да създадем най-добрия метод на обучение и тези програми, които ще Ви позволят да упражнявате самостоятелно описаните дейности.

Какви са предимствата на нашите образователни програми?

Добре структурирано и лесно за разбиранe съдържание.

Целта ни е да спестите време и усилия от неразбираемото, за да ги използвате в основната дейност. Показваме точно и ясно как да изпълните поставената задача. Не се втурваме в подробности преди да сме изяснили основата. Съдействаме да развиете потенциала и таланта си. Вие се превръщате в истински специалист, който създава и реализира цялостна концепция.

Индивидуален подход.

Ние не сравняваме постиженията на нашите ученици. Разкриваме Вашата собствена креативност и Ви мотивираме да я развиете до върха на своите възможности. Ние сме готови да застанем до Вас и да Ви предадем нашите знания. Да Ви обучим да се развивате и самоусъвършенствате цял живот.

Онлайн преподаване

Това е преподаване на живо, в реално време с отсрещната страна на онлайн връзката. Контактът е пряк, комуникацията пълноценна, а резултатите са доказано безупречни. Стимулът е значително повишен спрямо присъственото обучение.

Повечето ни курсисти, които имат не само желание, но амбиция да постигнат всичко от своето обучение предпочитат онлайн обучение, защото така процесът се контролира двустранно.

Каква е разликата между дистанционното и ОНЛАЙН преподаването?

Дистанционно преподаване се извършва на ЗАПИС. С предварително е записани поредица от видеа, обясняващи материала и показващи начини за изпълнение. Вие нямате възможност да зададете своите въпроси, ако нещо не Ви е ясно. Преглеждате и връщате отново и отново. Понякога без резултат.

Множество сайтове и училища Ви дават спестовни оферти за курсове и образователни програми. Общото между тях е, че те Ви предлагат курсове за ДИСТАНЦИОННО обучение. Това е разликата.

Какво означава полезност и инвестиция?

Ние Ви преподаваме в реално време и отговаряме на Вашите въпроси.

Изясняваме терминологията в програмите. Приучаваме към индивидуални, професионални навици.

Вие ставате отговорен, компетентен и коректен в работата си. Добър специалист.

Какво Ви предлагаме ние от училище Едно към Едно?

Ние вярваме, че няма по-добър начин от това да научиш нещо от живия контакт. Нашите обучителни курсове НЕ са качени в нашия сайт като записи.

Училище Едно към Едно Ви преподаваме винаги в реално време чрез онлайн връзка или на място в нашето училище. Съобразяваме се с Вашето свободно време и възможности.

Така Вие можете да се възползвате максимално от нашите знания и образователни програми. Имате възможност да водите диалог с нас, да задавате своите въпроси и сами да изпълните задачите. Освен това, ние можем да Ви дадем препоръка и да дадем друга гледна точка, по която да развиете идеите си.

Именно онлайн обучението е най-голямото ПРЕДИМСТВО на нашите образователни програми!

Изберете пътя към бъдещето с училище Едно към Едно. Свържете се с нас на телефон: 0877 717 237

Leave a comment

two + 15 =