19th Ave New York, NY 95822, USA

Предимствата на нашите програми

Обогатете професионалните и творческите си способности чрез НОВ метод на обучение. Нашата цел е да Ви помогнем да реализирате таланта и оригиналността си.

Открийте правилния път към знанията с училище Едно към Едно

Интересувате се от графичен и интериорен дизайн, брандинг или предпечатна подготовка? Имате собствен бизнес или сте човек, който иска да реализира всичките си идеи?

Няма значение дали сте млад човек, който търси своя път в живота или професионалист, който иска да разшири своя кръгозор.

Ние от училище Едно към Едно сме готови да Ви помогнем да обогатите професионалните си познания. Нашите образователни програми са специално разработени за ВАС! Те съдържат комплекс от знания, които ще развият начина Ви на мислене и ще насочат как да реализирате Вашата креативност.

При изготвяне на програмите обърнахме внимание на развитието на пазара на труда и най-новите тенденции в дизайна и технологиите. Така успяхме да създадем най-добрия метод на обучение и тези програми, които ще Ви позволят да упражнявате самостоятелно описаните дейности.

Какви са предимствата на нашите образователни програми?

Добре структурирано и лесно за разбиранe съдържание.

Нашата мисия е не само  да Ви помогнем да спестите време, а и да покажем точно и ясно как да изпълните поставената задача. Развивайки потенциала и таланта си, Вие ще се превърнете в истински специалист, който създава и реализира цялостна концепция.

Индивидуален подход.

Ние не сравняваме постиженията на нашите ученици. Стремим се да открием Вашата собствена креативност и да Ви мотивираме да я развиете по най-добрия начин. Ние сме готови да застанем до Вас и да Ви предадем нашите знания.

Онлайн преподаване

Преподаването се извършва на ЗАПИС. Преподавателят предварително е записал поредица от видеа, в които обяснява материали или прави демонстрации как можете да изпълните дадена задача. Това означава, че Вие нямате възможност да зададете своите въпроси, ако нещо не Ви е ясно.

Каква е разликата между дистанционното и ОНЛАЙН преподаването?

В България ще откриете множество сайтове и училища, които Ви предлагат неустоими оферти за курсове и образователни програми. Общото между тях е, че те Ви продават курсове за ДИСТАНЦИОННО обучение.

Какво означава това?

Ние Ви преподаваме в реално време и отговаряме на Вашите въпроси. По този начин Вие ще станете по-отговорен и добър специалист.

Какво Ви предлагаме ние от училище Едно към Едно?

Ние вярваме, че няма по-добър начин от това да научиш нещо от живия контакт. Нашите обучителни курсове НЕ са качени в нашия сайт като записи.

Училище Едно към Едно Ви преподаваме винаги в реално време чрез онлайн връзка или на място в нашето училище. Съобразяваме се с Вашето свободно време и възможности.

Така Вие можете да се възползвате максимално от нашите знания и образователни програми. Имате възможност да водите диалог с нас, да задавате своите въпроси и сами да изпълните задачите. Освен това, ние можем да Ви дадем препоръка и да дадем друга гледна точка, по която да развиете идеите си.

Именно онлайн обучението е най-голямото ПРЕДИМСТВО на нашите образователни програми!

Изберете пътя към бъдещето с училище Едно към Едно. Свържете се с нас на телефон: 0877 717 237

Leave a comment

13 − 11 =